دکتر جعفر قادری

تارنمای اطلاع‌رسانی دکتر جعفر قادری

در سلسله یادداشت های جعفر قادری عنوان شد

چه مجلسی می تواند در راس امور باشد؟

کد خبر : ۵۱۶۸ تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
چه مجلسی می تواند در راس امور باشد؟

۱- مجلسی که نمایندگانش با کارهای سبک و چندش آور، ابهت و عظمت ملت ایران را زیر سوال نبرند. انتشار تصاویر برخی از کارهای نمایندگان، شرمندگی برای نمایندگان و آزردگی برای مردم بدنبال دارد.

۲- اگر استیضاح برخی وزرا مطرح شود انتظار نمی رود که وزیر بیش از رای اولیه رای آورد. اگر چنین شد این سوال را در ذهن مردم ایجاد می کند که چه اتفاقی افتاده که یک وزیر در آستانه استیضاح، نسبت به قبل رای بیشتری آورده است.

۳- مجلسی که نماینده اش تشویق کننده کارمند وظیفه شناس باشد و فراتر از آن به هیچ کارمند قوه مجریه رده بالا و پایین حتی اگر کوتاهی و قصوری از وی سرزده است توهین نکند.

۴- مجلس که نسبت به مشکلات دولت از جمله کاهش درامد دولت واکنش به موقع نشان دهد و بجای حواله کردن کار به نهادهای دیگر با کار کارشناسی خودش تصمیم بگیرد و توپ را به زمین دیگران نیندازد.

۵- مجلسی که دیدگاه سیاسی اش روشن و مشخص باشد. نباید اصولگرایان، مجلس را اصولگرا، اصلاح طلبان آن را اصلاح طلب و مستقلین آن را مستقل بدانند و در عمل مجلس نه اصولگرا، نه اصلاح طلب و نه مستقل باشد و به تعبیر دیگر غیرقابل پیش بینی باشد. این مجلس نمی تواند در راس امور باشد.

۶- مجلسی که دغدغه نمایندگانش دغدغه مردم است و در پیگیری هایش آدرس های اشتباهی نمی دهد.

۷- مجلسی که اهل شفافیت است و حاضر است رای و دیدگاه خودش را برای مردم به صورت شفاف بیان کند. اگر دیدگاه نمایندگان در خلوت کمیسیون ها و فضای باز جلسات علنی، به هنگام خاموشی رادیو و یا روشن بودن رادیو تفاوتی نداشت مردم به شفافیت نمایندگان باور خواهند داشت. مجلس باید با مردم صادق باشد. اگر به شفافیت اعتقاد ندارد، نباید در تایید شفافیت امضاء بدهد و بعد به شفافیت رای ندهد.

۸- مجلسی که نماینده اش نقطه ضعف نداشته باشد. متهم شدن نمایندگان به فساد برای مردم دردآور است چه رسد به اینکه بخشی از این اتهامات واقعیت داشته باشد. حضور نمایندگان دارای نقطه ضعف، تسکینی بر آلام مردم نیستند، بلکه اعمال و رفتارشان تشدید کننده درد مردم است.

۹- مجلسی که نماینده اش نسبت به مشکلات جامعه حساس باشد و  برای حل آنها اقدام کند، در راس امور است.

۱۰- مجلسی که جهت گیری سیاسی نماینده اش با رفتن و آمدن دولت ها تغییر نکند در راس امور است. هیچکس برای مجلس پرشده از نمایندگان متلون که هر لحظه به رنگی در می آیند اهمیتی قائل نخواهد شد.

۱۱- مجلس دور از شعار و اهل عمل می تواند در راس امور باشد. مجلس ابزار لازم برای قانونگذاری و اعمال نظارت دارد لذا باید اهل عمل باشد.

پایان پیام/

نظرات کاربران

هنوز هیچ نظری تایید یا ثبت نشده است.

پیام کوتاه دکتر قادری

مشاهده آرشیو پیام‌ها